Fotograf: Mathias Otterberg
Efterbearbetning: Mathias Otterberg
Uppdragsgivare: Malin och David Levin
Kategori: Bröllop
Syfte: För mig en unik chans att få fotografera ett bröllop i unik miljö, fantastiskt
Plats: Castelvecchio di Rocca Barbena, ITALIEN LIGURIEN
Utrustning: Canon 5DMKII, reflexskärm i guld och silver, massor av vatten
Team: Mathias och Emma Wikensjö
Övrigt:

Varmt, nära 36 grader hade vi denna helt underbara dag i den gamla byn Castelvecchio di Rocca Barbena när Malin och David Levin gifte sig. Medelhavsluften tillförde en varm ton i bilderna och ljuset var underbart att jobba i, bortsett från att Malin o David kisade en del.  Efterbearbetningen är i stor obefintlig då luften och de varma ljusreflektionerna från den härliga stenen gjorde sitt. Kuriosa är att kameran gick sönder under på grund av värmen… bröllop-malin-david-3-21bröllop-malin-david-3-31bröllop-malin-david-3-58 bröllop-malin-david-2-4 bröllop-malin-david-2-23 malin-david1 bröllop-malin-david-front2